(22) 66 88 272 lub Czat | Pon.-Sob.: 9:00-17:00

Warsztaty Kulinarne "No Waste" | Warszawa (okolice)

0.0 0 Opinii

Warsztaty Kulinarne "No Waste" | Warszawa (okolice)


Mysiadło
1 os.
3 lata ważności
Gwarancja ceny
14 dni na zwrot

299,99 zł

299,99 zł

O prezencie

Marnowanie jedzenia to globalny problem, który każdy z nas może zauważyć we własnym domu. Kompletnie nie masz pomysłu, jak wykorzystywać składniki “do maksimum” i przyrządzać doskonałe dania z tego, co zostało? Warsztaty Kulinarne “No Waste” w Warszawie (okolice) są dla Ciebie! Planowanie, umiejętne gotowanie i przyrządzanie świetnych potraw - nie wierzysz, że może to iść ze sobą w parze? Zapraszamy do Instytutu Kulinarnego Transgourmet!

Co zawiera prezent?
Prezent obejmuje udział w Warsztatach Kulinarnych “No Waste”. Przeżycie przeznaczone jest dla jednej osoby.

Czego dowiem się na warsztatach?
Warsztaty obejmują naukę różnych technik: filetowania, trybowania, wędzenia, emulsji, przygotowywania sosów i zup.
Elementy szkolenia na warsztatach: wiedza teoretyczna na temat trendu no waste, wykorzystanych technik i produktów, zapoznanie się z recepturami, praktyka – samodzielne złożenie dań z surowców i półproduktów/ produktów gotowych.

Ile czasu potrwa przeżycie?
Warsztaty Kulinarne “No Waste” potrwają 3-4 godziny.

Jak wygląda przykładowe menu, które nauczę się przygotowywać?
Przykładowe menu prezentuje się następująco:
- Tatar z łososia w wersji azjatyckiej z białą rzodkwią;
- Łosoś podwędzany z blinami;
- Pulled z udek na brioche z musztardą pomidorową i serem cheddar;
- Filet z kurczaka z warzywami w emulsji maślanej;
- Zupa z pieczonego kurczaka z mlekiem kokosowym i curry.

Kto prowadzi warsztaty?
Warsztaty prowadzone są przez kapitana Kadry Narodowej Kucharzy - Bartosza Petera oraz zespół Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Warsztaty Kulinarne “No Waste” | Warszawa (okolice)  to znakomity prezent dla domowego kucharza, który odkryje przed nim możliwości, które skrywa wykorzystywanie potraw i planowanie zakupów. Wybierz ciekawy i praktyczny podarunek dla bliskiej osoby i podaruj jej kulinarne emocje!


Informacje o produkcie

Miejsce realizacji

Mysiadło

Obowiązujący strój

Ubranie, w którym czujesz się dobrze.

Czas trwania

Około 4 godzin.

Uczestnicy

1 osoba.

Pogoda

Pogoda nie ma wpływu na realizację prezentu.

Ważne informacje

Warsztaty obejmują naukę różnych technik gotowania i wykorzystywania różnych składników. Szkolenie prowadzone jest przez kapitana Kadry Narodowej Kucharzy - Bartosza Petera oraz zespół Instytutu Kulinarnego Transgourmet.


Sprawdź na mapie


Realizacja

Instytut Kulinarny Transgourmet

Zobacz więcej ofert tego wykonawcy

Sprawdź

0.0 0 Opinii

Zobacz inne propozycje