Kurs Kuchni Tajskiej | Warszawa
Tajlandia słynie nie tylko ze znanego sportu walki, ale także z miejscowego jedzenia. Chociaż potrawy z tego kraju zyskały w Polsce pewną popularność, wciąż dość rzadko goszczą na naszych stołach. Jeżeli więc chcesz się wyróżnić, umiejętność przygotowywania dań z Tajlandii z pewnością Ci w tym pomoże. Kurs Kuchni Tajskiej umożliwi szybkie opanowanie podstaw tej pozornie prostej kuchni. Podczas części teoretycznej posłuchasz o przyrządzaniu potraw w stylu Kraju Uśmiechu. Później przyjdzie czas na praktykę. Gdy opanujesz już wszystkie umiejętności potrzebne do przygotowania potraw, nic nie będzie stało na przeszkodzie, by zaprosić znajomych na tajski posiłek. Świat kuchni Kraju Uśmiechu czeka na Ciebie!
Prezent zawiera:
Interesuje Cię oryginalny podarunek na Święta? Kurs Kuchni Tajskiej to świetny pomysł na prezent. Z pewnością sprawdzi się on jako podarek dla mamy. Inne okazje, na które możesz podarować taki prezent, to Mikołajki, urodziny oraz imieniny. To bardzo praktyczny podarek: umiejętności nabyte na kursie można wykorzystywać codziennie. Jeżeli Twój znajomy często zastanawia się, co robić w weekend, ten prezent pomoże mu znaleźć zajęcie.
Warszawa
Ubranie, w którym czujesz się dobrze.
4 godziny
1 osoba.
Pogoda nie ma wpływu.
Kursant otrzymuje materiały szkoleniowe z przepisami. Pełne zaplecze techniczne po stronie organizatora (sprzęt, produkty, fartuszki, itp.). Prezent realizowany podczas specjalnie organizowanych eventów w grupach 8-16 osób.
Lokalizacja
Zobacz inne propozycje
Opinie
Rewelacyjna prowadząca z autentycznymi historiami. Parę godzin w Azji, mimo że w Warszawie.
Kurs gotowania świetnie przygotowany chociaż w dziwnym miejscu... Lokalizacja na świeżym powietrzu, przy budynku, pod namiotem, ale w miejscu wyburzonego magazynu (została tylko podłoga i rama od drzwi wejściowych)... Prowadzący: Michał i Tomek. Michał bardzo dobrze zorganizowany, znający się na rzeczy, świetnie opowiadający o Tajlandii, kuchni, przyprawach, sposobie przygotowywania posiłków i życiu Tajów. Tomek świetnie dobrał wino do dań kuchni tajskiej i bardzo interesująco o nim opowiadał. Gotowanie i późniejsza degustacja to był bardzo przyjemny moment. Całość trwała około 4 i pół godziny - warto było spędzić ten czas w ten sposób. Chętnie wrócę do nich na kolejny kurs. P.
Jednym słowem - byliśmy zachwyceni. Na wysokim poziomie stoją zarówno, różnorodność potraw, jakoś składników, jak i profesjonalizm prowadzącego oraz jego wiedza na temat Tajlandii i kuchni tajskiej. Polecam zarówno początkującym, jak i bardziej zaawansowanym gotującym.
Kurs był fantastyczny, prowadzący niezwykle charyzmatyczny znający się na rzeczy
Bardzo mile spędzony czas. Polecam serdecznie!