Kurs Kuchni Tajskiej | Warszawa
269 zł
3 lata ważności | Bezpieczne zakupy | ||
Gwarancja ceny | 14 dni na zwrot w sklepie online |
Jak działa ten Voucher?
Voucher, który oglądasz pozwala na wybór polecanego przeżycia lub innego dostępnego na liście widocznej na dole strony.
Tajlandia słynie nie tylko ze znanego sportu walki, ale także z miejscowego jedzenia. Chociaż potrawy z tego kraju zyskały w Polsce pewną popularność, wciąż dość rzadko goszczą na naszych stołach. Jeżeli więc chcesz się wyróżnić, umiejętność przygotowywania dań z Tajlandii z pewnością Ci w tym pomoże. Kurs Kuchni Tajskiej umożliwi szybkie opanowanie podstaw tej pozornie prostej kuchni. Podczas części teoretycznej posłuchasz o przyrządzaniu potraw w stylu Kraju Uśmiechu. Później przyjdzie czas na praktykę. Gdy opanujesz już wszystkie umiejętności potrzebne do przygotowania potraw, nic nie będzie stało na przeszkodzie, by zaprosić znajomych na tajski posiłek. Świat kuchni Kraju Uśmiechu czeka na Ciebie!
Prezent zawiera:
Interesuje Cię oryginalny podarunek na Święta? Kurs Kuchni Tajskiej to świetny pomysł na prezent. Z pewnością sprawdzi się on jako podarek dla mamy. Inne okazje, na które możesz podarować taki prezent, to Mikołajki, urodziny oraz imieniny. To bardzo praktyczny podarek: umiejętności nabyte na kursie można wykorzystywać codziennie. Jeżeli Twój znajomy często zastanawia się, co robić w weekend, ten prezent pomoże mu znaleźć zajęcie.
Warszawa
Ubranie, w którym czujesz się dobrze.
4 godziny
Na miejscu realizacji pojawić się może jedynie osoba obdarowana.
Pogoda nie ma wpływu.
Kursant otrzymuje materiały szkoleniowe z przepisami. Pełne zaplecze techniczne po stronie organizatora (sprzęt, produkty, fartuszki, itp.). Prezent realizowany podczas specjalnie organizowanych eventów w grupach 8-16 osób.
Opinie (1)
Jednym słowem - byliśmy zachwyceni. Na wysokim poziomie stoją zarówno, różnorodność potraw, jakoś składników, jak i profesjonalizm prowadzącego oraz jego wiedza na temat Tajlandii i kuchni tajskiej. Polecam zarówno początkującym, jak i bardziej zaawansowanym gotującym.