(22) 66 88 272 lub Czat | Pon.-Sob.: 9:00-17:00

Warsztaty Kulinarne "Potrawy Sezonowe" | Warszawa (okolice)

0.0 0 Opinii

Warsztaty Kulinarne "Potrawy Sezonowe" | Warszawa (okolice)


Mysiadło
1 os.
3 lata ważności
Gwarancja ceny
14 dni na zwrot

299,99 zł

299,99 zł

O prezencie

Kuchnia sezonowa zaskakuje świeżością i pełnym smakiem. Jest niezwykle różnorodna, dzięki czemu każdy znajduje w niej potrawy, które zachwycają. Wybierz się na Warsztaty Kulinarne “Potrawy Sezonowe” w Warszawie (okolice) i odkryj bogactwo potraw, przygotowywanych z sezonowych składników. Warsztaty poprowadzi Bartosz Peter, czyli kapitan Kadry Narodowej Kucharzy wraz z zespołem Instytutu Transgourmet. Dowiesz się, jak wykorzystywać składniki sezonowe i przygotowywać przepyszne, wykwintne dania!

Co zawiera prezent?
Prezent obejmuje udział w Warsztatach Kulinarnych “Potrawy Sezonowe”. Przeżycie przeznaczone jest dla jednej osoby.

Czego dowiem się na warsztatach?
Warsztaty obejmują naukę różnych technik: smażenia, pieczenia, emulsji i przygotowywania sosów.
Elementy szkolenia na warsztatach: wiedza teoretyczna na temat sezonowości produktów, trendów w gastronomi, możliwości zagospodarowania resztek produktów, wykorzystanych technik , zapoznanie się z recepturami, praktyka – samodzielne złożenie dań z surowców i półproduktów/ produktów gotowych.

Ile czasu potrwa przeżycie?
Warsztaty Kulinarne “Potrawy Sezonowe” potrwają 3-4 godziny.

Jak wygląda przykładowe menu, które nauczę się przygotowywać?
Przykładowe menu prezentuje się następująco:
- Półgęsek z serem wędzonym, karmelizowany pasternak, musztarda francuska;
- Kozi ser zapiekany, brukiew, gruszka;
- Krem z topinamburu;
- Kaczka z brukselką i jarmużem;
- Krem bawarski z jabłkami i cynamonem.

Kto prowadzi warsztaty?
Warsztaty prowadzone są przez kapitana Kadry Narodowej Kucharzy - Bartosza Petera oraz zespół Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Warsztaty Kulinarne “Potrawy Sezonowe” | Warszawa (okolice) to ciekawy prezent dla kucharza, który pragnie rozwijać swoje umiejętności i przygotowywać doskonałe potrawy z wykorzystaniem produktów sezonowych. Wybierz Voucher na przeżycie i podaruj bliskiej osobie spełnienie kulinarnych marzeń!


Informacje o produkcie

Miejsce realizacji

Mysiadło

Obowiązujący strój

Ubranie, w którym czujesz się dobrze.

Czas trwania

Około 4 godzin.

Uczestnicy

1 osoba.

Pogoda

Pogoda nie ma wpływu na realizację prezentu.

Ważne informacje

Warsztaty obejmują naukę różnych technik gotowania i wykorzystywania różnych składników. Szkolenie prowadzone jest przez kapitana Kadry Narodowej Kucharzy - Bartosza Petera oraz zespół Instytutu Kulinarnego Transgourmet.


Sprawdź na mapie


Realizacja

Instytut Kulinarny Transgourmet

Zobacz więcej ofert tego wykonawcy

Sprawdź

0.0 0 Opinii

Zobacz inne propozycje