Używamy plików cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki, w celu świadczenia naszych usług, statystyk i reklamy. Więcej informacji o możliwości zmiany ustawień możesz znaleźć w naszej. Polityce Prywatności

Informacje: 22 66 88 272
Cały tydzień od 9.00 do 21.00

Dla Klientów biznesowych są przygotowane rozwiązanie "szyte na miarę"

  • Możemy zorganizować specjalnie dla Państwa inny format atrakcji "na górze" - np. degustacja win, kurs sushi
  • Zapewniamy nagłośnienie oraz ekrany (plazmy) do przeprowadzenia prezentacji lub szkolenia
  • Możliwość wykupienia dowolnego czasu trwania imprezy
  • Możemy zaserwować indywidualnie dobrane potrawy i trunki
  • Zapewnimy wymaganą rozrywkę np. muzyk grający na żywo, fotosesja

Doskonały pomysł na

  • Wyróżnienie i nagrodzenie najlepszych pracowników
  • Spotkanie z kontrahentami
  • Przeprowadzenie jedynego w swoim rodzaju szkolenia w chmurach
  • Imprezę integracyjną
  • Oryginalny sposób na niezapomnianą prezentację produktów

Jaki jest Twój pomysł? Opowiedz nam a my zrealizujemy go 50 metrów nad Warszawą.

Zadzwoń do nas:

tel. 22 668-82-72 do 74
kom. 505 575 050

lub napisz:

biuro@wyjatkowyprezent.pl

Zapraszamy!

 

  • Czym właściwie jest Dinner in the Sky?
    Dinner In The Sky odbywa się przy stole zawieszonym na wysokości ok 50 metrów nad ziemią. Całe wydarzenie nadzorują i przygotowują najlepsi specjaliści z branży. Pomysł zrodził się kilka lat temu w Belgii i obecnie jest realizowany w ok 40 krajach na całym świecie.
  • A co jeśli pogoda uniemożliwi wjazd na górę czy stracę pieniądze?
    Oczywiście, że nie. Jeśli pogoda pokrzyżuje nam szyki to możliwe będzie przesunięcie godzinowe lub np. na następny dzień. Mało prawdopodobne jest że event w ogóle się nie odbędzie ale gdyby tak się zdarzyło to każdy Voucher można wymienić na dowolny inny z ponad 650 w naszej ofercie i ma Pan/i na to aż 12 miesięcy.
  • Czy są jakieś ograniczenia dla uczestników?
    Minimalny wzrost uczestnika to 150cm, dodatkowo ciąża i choroby serca wykluczają z udziału. Ponadto podczas Kolacji, Szampana i Lunchu serwowany jest alkohol a więc trzeba mieć minimum 18 lat. Osoby niepełnoletnie mogą wziąć udział, po prostu zostaną poczęstowane sokiem lub wodą ale muszą uczestniczyć wraz z rodzicem lub opiekunem prawnym.
  • Czy powodzenie Dinner In The Sky uzależnione jest od pogody?
    Dinner In The Sky może odbywać się w różnych warunkach pogodowych. Nad stołem znajduje się specjalne zadaszenie, które osłania uczestników od deszczu. Na platformie również jest możliwość zainstalowania ogrzewania w razie niskich temperatur. Jedynie burza z piorunami uniemożliwia całkowicie realizację przeżycia ale burza zazwyczaj trwa max 1h więc w pierwszej kolejności będziemy starali się ją przeczekać niż odwoływać wydarzenie. Wiatr powyżej 5 w skali Beauforta również może uniemożliwić wzniesienie w górę lecz w przypadku wiatru czasem wystarczy podnieść lub obniżyć platformę o 10m i niekoniecznie musi nam on popsuć zabawę.
  • W jaki sposób stół i jego wyposażenie zabezpieczone są przed odlotem w przestworza?
    Dinner In The Sky jest podnoszony za pomocą 200 tonowego dźwigu przy użyciu zawsze podwójnych lin, który bez problemu podniesie 7 tonową platformę. Goście siadają na specjalnych fotelach, które posiadają cztero punktowe pasy bezpieczeństwa. Te zaś zapinane są od tyłu foteli. Uczestnicy Dinner in the sky podchodzą do platformy dwójkami, by mieć pewność, że każdy zostanie prawidłowo zapięty i przygotowany do odlotu.
  • Bezpieczeństwo uczestników ?

    Wszystkie rozwiązania zgodne są z niemiecką normą DIN 4112. Produkty zbudowane zostały w Belgii pod kontrolą Rheinland TÜV oraz co 3 miesiące testowane przez BTV (Belgium Testing agency). Dodatkowo w dniu eventu przed rozpoczęciem obchodów naszych urodzin platforma musi zostać dopuszczona przez Urząd Dozoru Technicznego. Cała impreza jest oczywiście ubezpieczona.

  • Jak duża jest platforma?

    Platforma posiada wymiary 9X5 metrów a jej waga w pełnej zastawie wynosi 7 ton. Do podniesienia Dinner In The Sky potrzebny jest 120 tonowy dźwig. My używamy tym razem 200 tonowego, który na co dzień służy do budowania największych w Polsce mostów i wiaduktów.

  • A co z toaletą?
    Jak w normalnej restauracji: pytamy kelnera gdzie i ... idziemy w dół. To tylko nieco mniej dyskretne, ponieważ cały stół idzie w dół ale to zajmuje ok 2 minut.